Kumaha Alihan NON-WWW & WWW sareng Nginx

Kumaha Alihan NON-WWW & WWW sareng Nginx

Nalika anjeun gaduh halaman wéb atanapi aplikasi sareng ngajalankeun Nginx, éta disarankeun pikeun ngawenangkeun sémah ngaksés domain nganggo www sareng non-www versi nami domain anjeun. Nanging, dina jaman ayeuna…

Maca deui

Kumaha ngagunakeun Rsync dina Linux: Conto Praktis Top

conto rsync linuxcapable.com

Rsync mangrupikeun alat basis Linux anu tiasa dianggo pikeun nyingkronkeun file antara server jauh sareng lokal. Rsync ngagaduhan seueur pilihan anu tiasa ngabantosan anjeun ngartikeun sambungan anu anjeun lakukeun. Tina mutuskeun jinis…

Maca deui