Sarat jeung Kaayaan cookie


panungtungan diropéa Pébruari 17, 2022



Kawijakan Cookie ieu ngajelaskeun kumaha LinuxCapable ( 'pausahaan","we","us", Sareng"urang") Ngagunakeun cookies sareng téknologi anu sami pikeun mikawanoh anjeun nalika anjeun nganjang kana situs wéb kami di https://www.linuxcapable.com, ( 'situs web"). Éta ngajelaskeun naon téknologi ieu sareng kunaon kami nganggo, ogé hak-hak anjeun pikeun ngendalikeun panggunaan kami.

Dina sababaraha kasus urang tiasa nganggo cookies pikeun ngumpulkeun inpormasi pribadi, atanapi anu janten inpormasi pribadi upami urang ngagabungkeun sareng inpormasi anu sanés.

Naon cookies?

Cookie mangrupikeun file data alit anu disimpen dina komputer atanapi alat sélulér anjeun nalika anjeun nganjang halaman wéb. Cookie seueur dianggo ku pamilik halaman wéb pikeun ngajantenkeun halaman wéb na dianggo, atanapi dianggo langkung éfisién, ogé nyayogikeun inpormasi ngalaporkeun.

Cookie diatur ku pamilik halaman wéb (dina hal ieu, LinuxCapable) disebut "cookies pihak kahiji". Cookie anu diatur ku pihak sanés anu ngagaduhan halaman wéb disebat "cookies pihak katilu". Cookie ti pihak katilu ngamungkinkeun fitur atanapi fungsionalitas pihak katilu pikeun disayogikeun dina atanapi ngalangkungan halaman wéb (sapertos iklan, kontén interaktif sareng analitik). Pihak anu nyetél cookies pihak katilu ieu tiasa mikawanoh komputer anjeun nalika ngadatangan halaman wéb anu dimaksud sareng ogé nalika éta nganjang ka halaman wéb anu sanés.

Naha urang nganggo cookies?

Urang anggo heula jeung katilu cookies pihak pikeun sababaraha alesan. Sababaraha cookies diperyogikeun ku alesan téknis supados Halaman wéb kami beroperasi, sareng kami ningali ieu salaku cookies "ésénsial" atanapi "perlu pisan". Cookie anu sanés ogé ngamungkinkeun urang ngalacak sareng nargétkeun kapentingan pangguna pikeun ningkatkeun pangalaman dina Pasipatan Online kami. Pihak katilu ngalayanan cookies ngalangkungan Halaman Wéb kami pikeun iklan, analitik sareng tujuan sanés. Ieu ditétélakeun langkung rinci di handap ieu.

Jinis-jinis anu khusus tina mimitina jeung katilu cookie pésta anu disayogikeun dina Halaman Wéb kami sareng tujuan anu aranjeunna laksanakeun dijelaskeun di handap (punten perhatoskeun yén cookies khusus anu disayogikeun tiasa bénten-bénten gumantung kana Pasipatan Online khusus anu anjeun sumping):

Kumaha carana abdi tiasa ngendalikeun cookies?

Anjeun gaduh hak pikeun mutuskeun naha nampi atanapi nolak cookies. Anjeun tiasa ngalaksanakeun hak cookie ku netepkeun karesep anjeun dina Cookie Consent Manager. Manajer idin Cookie ngamungkinkeun anjeun milih kategori kuki anu anjeun tampi atanapi ditolak. Cookies ésénsial henteu tiasa ditolak sabab leres-leres diperyogikeun pikeun nyayogikeun anjeun jasa.

Manajer idin Cookie tiasa dipendakan dina spanduk bewara sareng dina halaman wéb kami. Upami anjeun milih nolak cookies, anjeun masih tiasa nganggo halaman wéb kami sanaos aksés anjeun kana sababaraha fungsi sareng daérah halaman wéb kami tiasa diwatesan. Anjeun ogé tiasa nyetél atanapi ngarobih pangendali wéb anjeun pikeun nampi atanapi nolak cookies. Salaku sarana anu anjeun tiasa nolak cookies ngalangkungan kontrol wéb anjeun bénten-bénten ti browser-to-browser, anjeun kedah didatangan menu bantosan panyungsi anjeun kanggo inpormasi lengkep.

Salaku tambahan, kaseueuran jaringan iklan nawiskeun anjeun cara kaluar tina iklan anu dituju. Upami anjeun hoyong mendakan langkung seueur inpormasi, punten didatangan http://www.aboutads.info/choices/ or http://www.youronlinechoices.com.

Jinis khusus cookies pihak kahiji sareng pihak katilu anu dilayanan ngalangkungan Halaman Wéb kami sareng tujuan anu aranjeunna laksanakeun dijelaskeun dina tabel di handap ieu (punten dicatet yén khusus cookies anu disayogikeun tiasa bénten-bénten gumantung kana Pasipatan Online khusus anu anjeun sumping):

Cookie halaman wéb penting:

Cookie ieu diperyogikeun pisan pikeun nyayogikeun anjeun jasa anu sayogi ngalangkungan Halaman Wéb sareng nganggo sababaraha fitur na, sapertos aksés ka daérah anu aman.

ngaran:mdata
tujuan:Dipaké pikeun ngadaptar hiji ID unik nu nangtukeun hiji alat pamaké balik. ID dipaké pikeun iklan sasaran. Tamat dina 1 taun.
Panyadia:.mookie1.com
Service:Grup Inovasi Media Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 29 dinten

ngaran:Sid
tujuan:Dipaké ku Google pikeun asup sareng énkripsi sacara digital rékaman ID akun Google pangguna sareng waktos log-in panganyarna. Cookie sési ieu kadaluwarsa nalika pangguna kaluar tina browser.
Panyadia:.bidbrain.app
Service:Google Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:jam 2

ngaran:__tlbcpv
tujuan:Dipaké pikeun ngarékam pintonan pangunjung unik tina spanduk idin.
Panyadia:.termly.io
Service:Istilahna Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:taun 1

Kinerja sareng fungsionalitas cookies:

Cookie ieu dianggo kanggo ningkatkeun kinerja sareng fungsionalitas Halaman Wéb kami tapi henteu penting pikeun panggunaanana. Nanging, tanpa cookies ieu, fungsionalitas anu tangtu (sapertos video) tiasa janten teu aya.

ngaran:euds
tujuan:A cookie sési tina cookie eud
Panyadia:.rfhub.com
Service:Bahan bakar rokét Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:AWSALBCORS
tujuan:Pikeun pangrojong lengket anu teras sareng kasus panggunaan CORS saatos pembaruan Chromium, kami nyiptakeun cookies caket tambahan pikeun masing-masing fitur caket dumasar durasi ieu anu dingaranan AWSALBCORS (ALB).
Panyadia:fksnk.com
Service:Layanan Web Amazon Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:poé 7
ngaran:mon
tujuan:Dipaké ku Ludicum pikeun ngadeteksi lalu lintas bot sareng meungpeuk aranjeunna tina nyiksa halaman wéb.
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:Ludicum Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:SSI
tujuan:Ngadaptarkeun ID unik anu ngidentipikasi alat pangguna anu uih deui. ID dipaké pikeun iklan sasaran. kadaluwarsa sanggeus 1 taun
Panyadia:.sitescout.com
Service:SiteScout Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:piksel
tujuan:Ngabantosan pamilik situs ngalacak kumaha pangguna berinteraksi sareng ulasan produk. A cookie pengkuh nu kadaluwarsa dina 13 bulan
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:Harita Yotpo Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:Uni Éropa
tujuan:Cookie ieu ngandung id pangguna mitra sareng waktos pertandingan cookie anu suksés sareng mitra. Cookie pengkuh anu tetep salami 13 bulan
Panyadia:.rfhub.com
Service:Bahan bakar rokét Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 24 dinten
ngaran:AWSALB
tujuan:Cookie ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun patalimarga sérver pikeun ngajantenkeun pangalaman pangguna sakumaha mulus mungkin. Anu disebut load balancer dianggo pikeun nangtoskeun mana server anu ayeuna ngagaduhan kasadiaan anu pangsaéna. Inpormasi anu dihasilkeun henteu tiasa ngaidentifikasi anjeun salaku individu.
Panyadia:fksnk.com
Service:Layanan Web Amazon Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:poé 7

Analytics sareng kustomisasi cookies:

Cookie ieu ngumpulkeun inpormasi anu dianggo dina bentuk agrégat pikeun ngabantosan kami ngartos kumaha Wéb anu dianggo atanapi kumaha épéktasi kampanye pamasaran kami, atanapi ngabantosan kami ngaropea Halaman Wéb pikeun anjeun.

ngaran:_ga_ #
tujuan:Dipaké pikeun ngabédakeun pangguna masing-masing ku cara sebutan nomer anu dihasilkeun sacara acak salaku identifier klien, anu ngamungkinkeun itungan kunjungan sareng sési
Panyadia:.linuxcapable.com
Service:Google analytics Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 11 bulan 29 dinten
ngaran:sd
tujuan:__________
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:i
tujuan:Dipaké ku Yandex Metrica pikeun ngaidéntifikasi pangguna situs. Cookie ieu aya salami maksimal 1 taun.
Panyadia:.openx.net
Service:Yandex Metrica Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:d
tujuan:Ngumpulkeun data anonim dina kunjungan pamaké ka ramatloka, kayaning jumlah kunjungan, rata-rata waktu spent dina ramatloka sarta kaca naon geus dimuat kalawan tujuan ngahasilkeun laporan pikeun optimizing eusi ramatloka. Tamat dina 3 bulan
Panyadia:.quantsserve.com
Service:Layanan Pangukuran Quantcast Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:2 bulan 29 dinten
ngaran:_gid
tujuan:Tetep asupna KTP unik anu teras dianggo pikeun nyayogikeun data statistik dina panggunaan halaman wéb ku pengunjung. Mangrupikeun jinis cookie HTTP sareng kadaluarsa saatos sési browsing.
Panyadia:.linuxcapable.com
Service:Google Analytics Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:poé 1
ngaran:int
tujuan:__________
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:ab
tujuan:Dipaké ku Neustar pikeun ngumpulkeun data dina kunjungan pamaké ka loka, kayaning kaca naon geus diakses. Data anu kadaptar dianggo pikeun ngagolongkeun kapentingan pangguna sareng profil demografi tina segi penjualan deui pikeun pamasaran anu dituju.
Panyadia:.agkn.com
Service:Neustar Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:_gat #
tujuan:Aktipkeun Google Analytics ngatur tingkat paméntaan. Mangrupikeun jinis cookie HTTP anu lumangsung pikeun sési.
Panyadia:.linuxcapable.com
Service:Google Analytics Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 menit
ngaran:view
tujuan:__________
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:i.cocog
tujuan:__________
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:mxpim
tujuan:Ngumpulkeun data unidentifiable nu dikirim ka Valasis pikeun analisis jeung ningkatkeun adverts. cookie pengkuh nu disimpen pikeun 730 poé
Panyadia:.mxptint.net
Service:Valasis Digital Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 11 bulan 29 dinten
ngaran:p2
tujuan:Setel ku Scorecardresearch dina situs pikeun ngabantosan halaman wéb ngitung pangguna anu parantos nganjang sareng ningali halaman atanapi sababaraha bagian tina halaman.
Panyadia:.owneriq.net
Service:Scorecardresearch Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:poé 10
ngaran:7953 /
tujuan:__________
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:mc
tujuan:Dipaké ku quantserve pikeun ngarékam angka unik anu ngaidentipikasi panyungsi anjeun sareng riwayat interaksi. Éta kadaluarsa dina 5 taun
Panyadia:.quantsserve.com
Service:Layanan Pangukuran Quantcast Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 1 bulan
ngaran:topi
tujuan:__________
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:#collect
tujuan:Ngirim data sapertos tingkah laku pangunjung sareng alat pikeun Google Analytics. Éta tiasa ngalacak pangunjung dina saluran pamasaran sareng alat. Mangrupikeun cookie tipe tracker piksel anu kagiatanana salami dina sési browsing.
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:Google Analytics Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:_ga
tujuan:Éta nyatet KTP khusus anu dianggo pikeun ngahasilkeun data ngeunaan panggunaan halaman wéb ku pangguna. Mangrupikeun cookie HTTP anu kadaluarsa saatos 2 taun.
Panyadia:.linuxcapable.com
Service:Google Analytics Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 11 bulan 29 dinten
ngaran:dot.gif
tujuan:__________
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:csi
tujuan:__________
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:yv
tujuan:__________
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:IMG
tujuan:__________
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:google
tujuan:__________
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:piksel.gif
tujuan:A cookie sési dipaké pikeun ngukur kumaha pamaké berinteraksi sareng Iklan disimpen dina situs ku Upsales CRM.
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:Upsales Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:2387 /
tujuan:__________
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:gen_204
tujuan:__________
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang

Cookie iklan:

Cookie ieu dianggo pikeun ngajantenkeun pesen iklan langkung aya hubunganana sareng anjeun. Éta ngalaksanakeun fungsi sapertos nyegah iklan anu sami tina teras muncul deui, mastikeun yén iklan leres ditampilkeun pikeun pangiklan, sareng dina sababaraha kasus milih iklan anu dumasar kana kapentingan anjeun.

ngaran:activeview
tujuan:Dipaké ku Google salaku solusi pangukuran anu ngadeteksi tayangan iklan tampilan anu tiasa ditingali ku ngadeteksi viewability via sapotong kode anu ngarebut waktos kumulatif hiji iklan geus ditempo.
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:kampanye Manajer Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:dyn_u
tujuan:Dipaké pikeun analisis interaksi pamaké pikeun target iklan. Cookie pengkuh anu tetep salami 1 taun
Panyadia:.dyntrk.com
Service:Dinadmik Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:nyingkronkeun
tujuan:A cookie sési dipaké pikeun nembongkeun Iklan relevan ka pamaké dina situs dumasar kana kapentingan maranéhanana.
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:Kacumponan Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:syncdata_#
tujuan:Dipaké pikeun meunangkeun inpo ngeunaan pamaké sarta / na gerakan nya, kayaning timestamp pikeun kunjungan, panganyarna dimuat kaca jeung alamat IP. Tamat saatos 9 dinten.
Panyadia:.mookie1.com
Service:Grup Inovasi Media Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:poé 10
ngaran:__gad
tujuan:Ditetepkeun ku Google Ad Manager dina situs kanggo ngabantosan ngukur kumaha pangguna berinteraksi sareng iklan dina domain éta sareng ngahambat iklan anu sami ditingalikeun ka pangguna sababaraha kali.
Panyadia:.linuxcapable.com
Service:Pangatur Google AD Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 24 dinten
ngaran:tuuid_lu
tujuan:Ngandung ID pangunjung anu unik, anu ngamungkinkeun Bidswitch.com ngalacak sémah dina sababaraha situs wéb. Hal ieu ngamungkinkeun Bidswitch pikeun ngaoptimalkeun relevansi iklan sareng mastikeun yén sémah henteu ningali iklan anu sami sababaraha kali.
Panyadia:.bidswitch.net
Service:bidswitch.net  
nagara:karajaan Inggris
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:enya
tujuan:nilai unik pikeun ngaidentipikasi pamaké individu.
Panyadia:.bidswitch.net
Service:Platform161 Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:karajaan Inggris
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:tt_viewer
tujuan:Teads nganggo cookie "tt_viewer" pikeun ngabantosan iklan pidéo anu anjeun tingali dina situs wéb mitra kami.
Panyadia:.teads.tv
Service:Teads Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Irlandia
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 29 dinten
ngaran:mt_mop
tujuan:MediaMath ngagunakeun cookie ieu pikeun nyingkronkeun ID nganjang sareng jumlah kawates bursa anu dipercaya sareng mitra data.
Panyadia:.mathtag.com
Service:MediaMath Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Swiss
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:poé 30
ngaran:tuuid_lu
tujuan:Ngandung ID pangunjung anu unik, anu ngamungkinkeun Bidswitch.com ngalacak sémah dina sababaraha situs wéb. Hal ieu ngamungkinkeun Bidswitch pikeun ngaoptimalkeun relevansi iklan sareng mastikeun yén sémah henteu ningali iklan anu sami sababaraha kali.
Panyadia:.creative-serving.com
Service:bidswitch.net  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 24 dinten
ngaran:TestIfCookieP
tujuan:Dipaké pikeun ngaidentipikasi pamaké anyar jeung ngahasilkeun ID unik pikeun tiap pamaké. Tamat saatos 13 bulan.
Panyadia:.smartadserver.com
Service:Smart AdServer Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 27 dinten
ngaran:TDCPM
tujuan:Nyetél ku layanan CloudFlare pikeun ngadaptarkeun ID unik nu nangtukeun alat pamaké balik. ID dipaké pikeun iklan sasaran. Tamat saatos 1 taun.
Panyadia:.adsrvr.org
Service:The Trade meja Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:c
tujuan:Ngatur sinkronisasi idéntifikasi pamaké sarta bursa data pamaké antara rupa layanan iklan.
Panyadia:.pswec.com
Service:Panawaran Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 11 bulan 29 dinten
ngaran:enya
tujuan:nilai unik pikeun ngaidentipikasi pamaké individu.
Panyadia:.pswec.com
Service:Platform161 Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 11 bulan 29 dinten
ngaran:IMRID
tujuan:Dipaké pikeun ngumpulkeun inpormasi paripolah sapertos navigasi pangguna halaman wéb pikeun ngawangun profil online anu tiasa dianggo pikeun nargétkeun iklan.
Panyadia:.imrworldwide.com
Service:DoubleClick Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 24 dinten
ngaran:lilid
tujuan:A identifier pamaké anonim unik diatur pikeun nganjang loka ku kituna pikeun ngalacak pamakéan maranéhanana dina loka pikeun iklan sasaran hadé. A cookie pengkuh nu tetep disimpen pikeun 730 poé
Panyadia:.liadm.com
Service:LiveIntent Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 11 bulan 29 dinten
ngaran:sa-pamaké-id
tujuan:Dipaké ku Stackadapt pikeun nyimpen ID nganjang unik pikeun ngawas kumaha aranjeunna ngagunakeun loka sarta nembongkeun aranjeunna Iklan relevan. Cookie pengkuh anu disimpen salami 5 taun.
Panyadia:sync.srv.stackadapt.com
Service:Stackadapt Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:c
tujuan:Ngatur sinkronisasi idéntifikasi pamaké sarta bursa data pamaké antara rupa layanan iklan.
Panyadia:.sportradarserving.com
Service:Panawaran Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:_li_ss
tujuan:Dipaké ku Liveintent pikeun iklan dumasar udagan ku ngumpulkeun informasi datang unik
Panyadia:i.liadm.com
Service:Liveintent Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:poé 30
ngaran:_kuid_
tujuan:Ngadaptarkeun KTP unik anu ngaidentipikasi alat pangguna anu balik. ID dipaké pikeun iklan sasar.
Panyadia:.krxd.net
Service:Salesforce DMP Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:5 bulan 27 dinten
ngaran:CMID
tujuan:Cookies pengkuh diatur ku CasaleMedia pikeun tracking pamaké anonim, sarta ngagunakeun data dipaké pikeun iklan sasaran
Panyadia:.casalemedia.com
Service:Casale Média Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Kanada
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:CMPS
tujuan:Cookies pengkuh diatur ku CasaleMedia pikeun tracking pamaké anonim, sarta ngagunakeun data dipaké pikeun iklan sasaran
Panyadia:.casalemedia.com
Service:Casale Média Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Kanada
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:2 bulan 29 dinten
ngaran:uih2
tujuan:Cookie ieu dipiboga ku App Nexus sareng dianggo pikeun ngagaleuh, ngajual, sareng nganteurkeun iklan online, kalebet iklan dumasar minat, biasana ngalangkungan panawaran sacara real-time.
Panyadia:.adnxs.com
Service:Aplikasi Nexus Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:2 bulan 29 dinten
ngaran:tuuid_lu
tujuan:Ngandung ID pangunjung anu unik, anu ngamungkinkeun Bidswitch.com ngalacak sémah dina sababaraha situs wéb. Hal ieu ngamungkinkeun Bidswitch pikeun ngaoptimalkeun relevansi iklan sareng mastikeun yén sémah henteu ningali iklan anu sami sababaraha kali.
Panyadia:.fg8dgt.com
Service:bidswitch.net  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 11 bulan 29 dinten
ngaran:uid
tujuan:Ngandung ID unik pikeun ngaidentipikasi pamaké
Panyadia:.turn.com
Service:Adform Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:5 bulan 27 dinten
ngaran:KetokAd_DID
tujuan:Dipaké pikeun nangtukeun jenis alat naon (smartphone, tablet, komputer, TV jeung sajabana) dipaké ku pamaké. Tamat saatos 2 bulan.
Panyadia:.tapad.com
Service:tutupan Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:1 sasih 29 dinten
ngaran:C
tujuan:Ngatur sinkronisasi idéntifikasi pamaké sarta bursa data pamaké antara rupa layanan iklan.
Panyadia:.adform.net
Service:Panawaran Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:poé 28
ngaran:IEUH
tujuan:Dipaké pikeun ngukur tingkat konvérsi iklan anu ditepikeun ka pangguna. Kadaluarsa dina 1.5 taun.
Panyadia:.doubleclick.net
Service:DoubleClick Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 11 bulan 29 dinten
ngaran:nu haladir
tujuan:Dipaké pikeun nganteurkeun adverts sasaran ka pamaké dumasar kana aktivitas browsing
Panyadia:.spotxchange.com
Service:Spotxchange Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:um
tujuan:Pikeun ngaktifkeun prosés Panawaran.
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:Ngaronjatkeun Digital Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:__uis
tujuan:Disetél ku Sonobi dina situs wéb pikeun nunjukkeun iklan anu pangsaéna pikeun sémah dina situs saatos nawar anu suksés ku pamilik situs.
Panyadia:.go.sonobi.com
Service:Sonoby Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:poé 30
ngaran:uih
tujuan:Ngumpulkeun data ngeunaan kunjungan pamaké ka ramatloka, kayaning kaca naon geus dimuat. Data anu kadaptar dianggo pikeun iklan anu dituju.
Panyadia:.mathtag.com
Service:Sedeng Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Swiss
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 27 dinten
ngaran:uih
tujuan:Ngumpulkeun data ngeunaan kunjungan pamaké ka ramatloka, kayaning kaca naon geus dimuat. Data anu kadaptar dianggo pikeun iklan anu dituju.
Panyadia:ads.avct.cloud
Service:Sedeng Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:sa-pamaké-id-v2
tujuan:Dipaké ku Stackadapt pikeun nyimpen ID nganjang unik pikeun ngawas kumaha aranjeunna ngagunakeun loka sarta nembongkeun aranjeunna Iklan relevan. Cookie pengkuh anu disimpen salami 5 taun.
Panyadia:.srv.stackadapt.com
Service:Stackadapt Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:c
tujuan:Ngatur sinkronisasi idéntifikasi pamaké sarta bursa data pamaké antara rupa layanan iklan.
Panyadia:.bidswitch.net
Service:Panawaran Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:karajaan Inggris
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:rud
tujuan:Dipaké pikeun ngadaptar data pamaké anonim, kayaning alamat IP, lokasi geografis, situs web dilongok, sarta Iklan naon pamaké geus diklik, kalawan tujuan optimizing tampilan iklan dumasar kana gerakan pamaké dina situs web nu ngagunakeun jaringan iklan sarua. Tamat dina 1 taun.
Panyadia:.rfhub.com
Service:Suluh Rokét Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 24 dinten
ngaran:enya
tujuan:nilai unik pikeun ngaidentipikasi pamaké individu.
Panyadia:.fg8dgt.com
Service:Platform161 Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 11 bulan 29 dinten
ngaran:KetokAd_3WAY_SYNCS
tujuan:__________
Panyadia:.tapad.com
Service:tutupan Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:1 sasih 29 dinten
ngaran:tuuid_lu
tujuan:Ngandung ID pangunjung anu unik, anu ngamungkinkeun Bidswitch.com ngalacak sémah dina sababaraha situs wéb. Hal ieu ngamungkinkeun Bidswitch pikeun ngaoptimalkeun relevansi iklan sareng mastikeun yén sémah henteu ningali iklan anu sami sababaraha kali.
Panyadia:.pswec.com
Service:bidswitch.net  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 11 bulan 29 dinten
ngaran:enya
tujuan:nilai unik pikeun ngaidentipikasi pamaké individu.
Panyadia:.creative-serving.com
Service:Platform161 Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 24 dinten
ngaran:csync
tujuan:Optimizes tampilan iklan dumasar kana gerakan pamaké digabungkeun jeung sagala rupa tawaran pangiklan pikeun mintonkeun Iklan pamaké. Éta ogé cookie HTTP anu kadaluwarsa dina 1 taun.
Panyadia:.smartadserver.com
Service:Smart AdServer Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 27 dinten
ngaran:uid
tujuan:Ngandung ID unik pikeun ngaidentipikasi pamaké
Panyadia:.adform.net
Service:Adform Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 sasih 29 dinten
ngaran:a
tujuan:Ngadaptarkeun KTP unik anu ngaidentipikasi alat pangguna anu balik. ID dipaké pikeun iklan sasar.
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:Solusi Digital Cox (Fomerly Adify) Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:ruds
tujuan:A cookie sési dipaké pikeun ngadaptar data pamaké anonim, kayaning alamat IP, lokasi geografis, situs web dilongok, jeung Iklan naon pamaké geus diklik, kalawan tujuan pikeun ngaoptimalkeun tampilan iklan dumasar kana gerakan pamaké dina situs web nu ngagunakeun jaringan iklan sarua.
Panyadia:.rfhub.com
Service:Suluh Rokét Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:dpiksel
tujuan:Cookie pelacak piksel anu ngalacak kumaha pangguna berinteraksi sareng iklan anu dilayanan ku Quantcast
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:Layanan Pangukuran Quantcast Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:google_push
tujuan:Nyaéta cookie pamasaran anu dianggo pikeun ngalacak pangunjung dina situs wéb pikeun nampilkeun iklan anu relevan sareng pikaresepeun pikeun pangguna individu.
Panyadia:.bidswitch.net
Service:BidSwitch Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:karajaan Inggris
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:5 menit
ngaran:smd
tujuan:Ngumpulkeun data pamaké anonim atas nama platform Iklan Rocket Fuel, Inc. Kadaluwarsa sanggeus 1 taun
Panyadia:.rfhub.com
Service:RocketSuluh Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 24 dinten
ngaran:test_cookie
tujuan:Cookie sési anu dianggo pikeun mariksa naha panyungsi pangguna ngadukung cookies.
Panyadia:.doubleclick.net
Service:DoubleClick Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:15 menit
ngaran:TDID
tujuan:Nyaéta cookie pihak katilu anu ngandung nilai unik anu dihasilkeun sacara acak anu ngamungkinkeun platform pikeun ngabédakeun browser sareng alat.
Panyadia:.adsrvr.org
Service:The Trade meja Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:ANON_ID
tujuan:Nyimpen inpormasi pangguna anonim pikeun tujuan ngalayanan iklan anu relevan
Panyadia:.tribalfusion.com
Service:eksponensial Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:2 bulan 29 dinten
ngaran:everest_g_v2
tujuan:Media Optimizer nyetél cookie ieu saatos pangguna ngaklik iklan klien. cookie ieu peta clicks kana acara sejenna dina ramatloka klien urang. Cookie pengkuh anu disimpen salami 2 taun
Panyadia:.everesttech.net
Service:Adobe Media Optimizer Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:c
tujuan:Ngatur sinkronisasi idéntifikasi pamaké sarta bursa data pamaké antara rupa layanan iklan.
Panyadia:.fg8dgt.com
Service:Panawaran Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 11 bulan 29 dinten
ngaran:c
tujuan:Ngatur sinkronisasi idéntifikasi pamaké sarta bursa data pamaké antara rupa layanan iklan.
Panyadia:.creative-serving.com
Service:Panawaran Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 24 dinten
ngaran:B
tujuan:Dipaké ku Yahoo pikeun ngumpulkeun info pamaké sangkan ngirim iklan sasaran dumasar kana aktivitas web-surfing jeung kapentingan
Panyadia:.yahoo.com
Service:Flickr Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:taun 1
ngaran:uid
tujuan:Ngandung ID unik pikeun ngaidentipikasi pamaké
Panyadia:.bidbrain.app
Service:Adform Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:__________
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:taun 15 11 bulan
ngaran:DSID
tujuan:Dipaké ku Google Doubleclick pikeun nargétkeun publisitas dumasar kana eusi anu relevan pikeun pangguna. DSID mangrupikeun cookie pengkuh anu kadaluwarsa saatos 10 dinten tina setélan atanapi pembaruan.
Panyadia:.doubleclick.net
Service:Dobelecick Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 jam
ngaran:ga-pamirsa
tujuan:Dipaké ku Google AdWords pikeun ngalibetkeun deui pangunjung anu sigana bakal dialihkeun ka konsumén dumasarkeun kana tingkah laku online pangunjung ngalangkungan halaman wéb
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:AdWords Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:pid
tujuan:Ngadaptarkeun ID unik anu ngidentipikasi alat pangguna anu uih deui. ID dipaké pikeun iklan sasaran. cookie pengkuh nu kadaluwarsa sanggeus 13 bulan
Panyadia:.smartadserver.com
Service:Smart AdServer Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 27 dinten
ngaran:KetokAd_TS
tujuan:Dipaké pikeun nangtukeun jenis alat naon (smartphone, tablet, komputer, TV jeung sajabana) dipaké ku pamaké. Tamat saatos 2 bulan.
Panyadia:.tapad.com
Service:tutupan Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 sasih 29 dinten

Cookies jejaring sosial:

Cookies ieu dianggo pikeun ngamungkinkeun anjeun ngabagi halaman sareng kontén anu anjeun pikahoyong dina Wéb kami ngalangkungan jaringan sosial pihak katilu sareng situs wéb anu sanés. Cookies ieu ogé tiasa dianggo pikeun tujuan pariwara.

ngaran:dt
tujuan:Setel ku addthis plugin babagi sosial pikeun ngidinan babagi eusi dina loka
Panyadia:www.linuxcapable.com
Service:Tambihan ieu Tingali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Privasi  
nagara:Amérika Sarikat
Type:piksel_tracker
Kadaluarsa dina:sidang

Cookie henteu diklasifikasikeun:

Ieu cookies anu henteu acan dikategorikeun. Kami dina prosés mengklasifikasikan cookies ieu ku bantosan panyadia na.

ngaran:zuid
tujuan:__________
Panyadia:.zemanta.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:id
tujuan:__________
Panyadia:.mookie1.com
Service:__________  
nagara:__________
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 29 dinten
ngaran:u
tujuan:__________
Panyadia:.agkn.com
Service:__________  
nagara:__________
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:_ccpx_u
tujuan:__________
Panyadia:a.clickcertain.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:guuid
tujuan:__________
Panyadia:.owneriq.net
Service:__________  
nagara:__________
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:poé 10
ngaran:GUC
tujuan:__________
Panyadia:.yahoo.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:taun 1
ngaran:suid
tujuan:__________
Panyadia:.simpli.fi
Service:__________  
nagara:__________
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:taun 1
ngaran:A1S
tujuan:__________
Panyadia:.yahoo.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:sidang
ngaran:sid_cross
tujuan:__________
Panyadia:.bidbrain.app
Service:__________  
nagara:__________
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:jam 2
ngaran:APID
tujuan:__________
Panyadia:.advertising.com
Service:__________  
nagara:Hong Kong
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:taun 1
ngaran:si
tujuan:__________
Panyadia:.owneriq.net
Service:__________  
nagara:__________
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 11 bulan 29 dinten
ngaran:uid_cross
tujuan:__________
Panyadia:.bidbrain.app
Service:__________  
nagara:__________
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:taun 15 11 bulan
ngaran:ADK_EX_193
tujuan:__________
Panyadia:.e-volution.ai
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:poé 14
ngaran:zuuid_k_lu
tujuan:__________
Panyadia:.sportradarserving.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:g_001
tujuan:__________
Panyadia:.fksnk.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:poé 1
ngaran:_BUID
tujuan:__________
Panyadia:.bizibly.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:cref
tujuan:__________
Panyadia:.quantsserve.com
Service:__________  
nagara:__________
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 1 bulan
ngaran:ANON_ID_old
tujuan:__________
Panyadia:.tribalfusion.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:2 bulan 29 dinten
ngaran:ov
tujuan:__________
Panyadia:.mookie1.com
Service:__________  
nagara:__________
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 29 dinten
ngaran:ADKUID
tujuan:__________
Panyadia:.e-volution.ai
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:poé 30
ngaran:f_001
tujuan:__________
Panyadia:.fksnk.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:2 bulan 29 dinten
ngaran:zuuid_k
tujuan:__________
Panyadia:.sportradarserving.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:A3
tujuan:__________
Panyadia:.yahoo.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:taun 1
ngaran:suid_legacy
tujuan:__________
Panyadia:.simpli.fi
Service:__________  
nagara:__________
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:taun 1
ngaran:_ssuma
tujuan:__________
Panyadia:.sitescout.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:poé 30
ngaran:ADKUID
tujuan:__________
Panyadia:.adkernel.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:poé 30
ngaran:zuuid
tujuan:__________
Panyadia:.sportradarserving.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:DotomiTest
tujuan:__________
Panyadia:.dotomi.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:kirang ti 1 menit
ngaran:IDSYNC
tujuan:__________
Panyadia:.analytics.yahoo.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:zuuid_lu
tujuan:__________
Panyadia:.sportradarserving.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:server_cookie
Kadaluarsa dina:11 bulan 30 dinten
ngaran:A1
tujuan:__________
Panyadia:.yahoo.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:taun 1
ngaran:ADK_EX_11
tujuan:__________
Panyadia:.adkernel.com
Service:__________  
nagara:Amérika Sarikat
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:poé 14
ngaran:SSCVER
tujuan:__________
Panyadia:.imrworldwide.com
Service:__________  
nagara:__________
Type:http_cookie
Kadaluarsa dina:1 taun 24 dinten

Kumaha upami téknologi lacak anu sanés, sapertos beacon wéb?

Cookies henteu ngan ukur hiji-hijina jalan pikeun mikawanoh atanapi ngalacak datang ka halaman wéb. Urang tiasa nganggo téknologi anu sanés, anu sami ti jaman ka jaman, sapertos web beacon (kadang disebat "tracking pixel" atanapi "clear gifs"). Ieu mangrupikeun file grafik leutik anu ngandung idéntifikasi unik anu ngamungkinkeun urang pikeun mikawanoh nalika aya anu nganjang kana Halaman Wéb urang atanapi muka e-mail kalebet aranjeunna. Ieu ngamungkinkeun urang, salaku conto, pikeun ngawas pola patalimarga pangguna tina hiji halaman dina halaman wéb ka halaman anu sanés, pikeun nganteurkeun atanapi komunikasi sareng cookies, pikeun ngartos naha anjeun sumping kana halaman wéb tina iklan online anu dipajang dina halaman wéb pihak katilu, pikeun ningkatkeun kinerja situs, sareng pikeun ngukur kasuksésan kampanye pamasaran e-mail. Dina kaseueuran instansi, téknologi ieu ngandelkeun cookies pikeun fungsina leres, sareng kitu cookies anu nolak bakal ngarusak fungsina.

Naha anjeun nganggo cookies Flash atanapi Obyek Dibagi Lokal?

Situs wéb ogé tiasa nganggo anu disebut "Flash Cookies" (ogé katelah Obyek Dibagi Lokal atanapi "LSOs") pikeun, antara séjén, ngumpulkeun sareng nyimpen inpormasi ngeunaan panggunaan jasa kami, pencegahan panipuan sareng kanggo operasi situs sanés.

Upami anjeun henteu hoyong Flash Cookies disimpen dina komputer anjeun, anjeun tiasa nyaluyukeun setélan pamuter Flash anjeun pikeun ngahalangan panyimpenan Flash Cookies nganggo alat anu aya dina Panel Setélan Panyimpenan Situs Wéb. Anjeun ogé tiasa ngendalikeun Flash Cookies ku lebet kana Panel Setélan Panyimpenan Global jeung nuturkeun instruksi (anu tiasa kalebet pitunjuk anu ngajelaskeun, contona, kumaha ngahapus Flash Cookies anu aya (anu dimaksud "inpormasi" dina situs Macromedia), kumaha carana nyegah Flash LSO ditempatkeun dina komputer anjeun tanpa anjeun ditaros, sareng ( pikeun Flash Player 8 sareng engké) kumaha meungpeuk Flash Cookies anu henteu dikirimkeun ku operator halaman anu anjeun teraskeun dina waktos éta).

Punten perhatoskeun yén netepkeun Flash Player pikeun ngawatesan atanapi ngawatesan panarimaan Flash Cookies tiasa ngirangan atanapi ngahambat pungsionalitas sababaraha aplikasi Flash, kalebet, berpotensi, aplikasi Flash anu dianggo hubungan sareng jasa kami atanapi kontén online.

Naha anjeun ngalayanan iklan anu dituju?

Pihak katilu tiasa nyayogikeun cookies dina komputer atanapi alat sélulér anjeun pikeun ngaladénan iklan ngalangkungan Halaman Wéb kami. Perusahaan ieu tiasa nganggo inpormasi ngeunaan kunjungan anjeun ka ieu sareng halaman wéb anu sanés pikeun nyayogikeun iklan anu relevan ngeunaan barang sareng jasa anu dipikaresep ku anjeun. Éta ogé tiasa nganggo téknologi anu dianggo pikeun ngukur épéktasi iklan. Ieu tiasa dilakonan ku aranjeunna nganggo cookies atanapi beacon wéb pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan kunjungan anjeun ka situs ieu sareng situs séjén pikeun nyayogikeun iklan anu relevan ngeunaan barang sareng jasa anu dipikaresep ku anjeun. Inpormasi anu dikumpulkeun ngalangkungan prosés ieu henteu ngamungkinkeun urang atanapi aranjeunna pikeun ngaidentipikasi nami anjeun, detil kontak atanapi detil sanés anu langsung ngaidentipikasi anjeun kecuali upami anjeun milih masihan ieu.

Sakumaha sering anjeun ngamutahirkeun Kawijakan Cookie ieu?

Urang tiasa ngamutahirkeun Kawijakan Cookie ieu ti jaman ka jaman pikeun ngagambarkeun, contona, parobahan cookies anu kami anggo atanapi ku alesan operasional, légal atanapi pangaturan anu sanés. Punten mangga buka deui Kawijakan Cookie ieu sacara rutin pikeun tetep terang perkawis panggunaan cookies sareng téknologi anu aya hubunganana.

Tanggal di luhur Kawijakan Cookie ieu nunjukkeun iraha éta terakhir diénggalan.

Dimana abdi tiasa kéngingkeun inpormasi lengkep?

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan panggunaan cookies atanapi téknologi anu sanés, punten email ka kami di contact@linuxcapable.com atanapi ku pos ka:

LinuxCapable
__________
__________
telepon: __________